جدیدترین قوانین دریافت پاسپورت ترکیه برای پرستاران 2022

در این محتوا قصد داریم که شرایط دریافت پاسپورت ترکیه برای پرستاران را به شما توضیح دهیم، اما در ابتدا شما را به طور مختصر با کشور ترکیه آشنا می کنیم و سپس به ادامه بقیه محتوا می پردازیم.
کشور ترکیه از لحاظ موقعیت جغرافیایی در بخش غربی آسیا قرار گرفته است و از طرفی قسمت هایی از آن، دربرگیرنده شرق اروپا می باشد.
از مهمترین شهر های ترکیه که می توان به آنها اشاره کرد: استابول و پایتخت آن یعنی آنکارا می باشد. مهمترین همسایه های این کشور به شرح زیر می باشد:
ایران، عراق، یونان، سوریه، گرجستان و بلغارستان.
با توجه به اینکه کشور ترکیه با دو دریای سیاه و مدیترانه هم مرز می باشد، از شهر های ساحلی متعددی برخوردار بوده که هر ساله گردشگران زیادی برای بازدید از آنها به سمت خود جذب کرده است.
کشور ترکیه از لحاظ جغرافیایی به ایران نزدیک می باشد و همینطور از نظر فرهنگ، اقتصاد و اجتماع دارای بسیار شبیه به کشور ایران است.
همین مسئله باعث شده است که ایرانیان تشکیل دهنده بخش اعظمی از متقاضیان مهاجرت به کشور ترکیه باشند. نکته ای که وجود دارد این است که یکی از موقعیت های شغلی مطلوب و مناسب در کشور ترکیه که می توان به آن اشاره کرد، استخدام بهعنوان پرستار است.
چند سالی می شود که دریافت پاسپورت ترکیه برای پرستاران بسیار مورد توجه قرار گرفته است. علت رونق گرفتن مهاجرت پرستاران به ترکیه می توان به عواملی نظیر مناسب بودن شرایط اجتماعی و اقتصادی مناسب در کنار شهر های دیدنی اشاره کرد.
دریافت پاسپورت ترکیه برای پرستاران
یکی از شغل های پرطرفدار در جهان را، می توان شغل پرستاری را معرفی کرد. به راحتی می توان در لیست پردرآمدترین مشاغل دنیا( مشاهده list ) ، نام رشته پرستاری را مشاهده کرد.
به این صورت که پرستاران بعد از تمام کردن دوران تحصیل خود، می توانند در بیمارستان ها، مراکز دولتی، مراکز نگهداری از سالمندان و یا به صورت خصوصی به فعالیت مشغول و استخدام شوند.
با توجه به این که کشور ترکیه با کمبود نیروی پرستار مواجه می باشد، شرایط را برای ورود و مهاجرت پرستاران به ترکیه فراهم کرده است.
چنانچه امروزه پرستاری قصد مهاجرت به ترکیه را داشته باشد، راه بسیار ساده ای پیش روی او خواهد بود. برای درک بهتر این نکته خوب است بدانید که تا چند سال گذشته پرستاران از اجازه کار در ترکیه برخوردار نبودند.
اما تغییر قوانین اجرایی این کشور باعث شد که دریافت پاسپورت ترکیه برای پرستاران رونق دو چندانی بگیرد. با توجه به اینکه هنوز هم شرایط فعالیت برای پرستاران در مراکز دولتی فراهم نیست، اما آنها می توانند در بیمارستانها و بخشهای خصوصی به فعالیت بپردازند.
مهاجرت پرستاران به ترکیه از راه تحصیل
آن دسته از افرادی که می خواهند برای کار پرستاری به کشور ترکیه مهاجرت کنند، باید آگاه باشند که می توانند از راه تحصیل نیز برای مهاجرت به این کشور اقدام کنند.
فقط کافیست تا فرد متقاضی در رشته های پرستاری در کشور ترکیه به تحصیل بپردازد و پس از تمام شدن دوران تحصیل به راحتی می توانند به بازار کار ورود پیدا کنند.
از مهمترین مزایای این شیوه مهاجرت می توان به این مورد اشاره کرد که که فرد یک دوره چند ساله را در کشور ترکیه می گذراند؛ همین مسئله باعث می شود که فرد به طور کامل با شرایط و قوانین مهاجرت پرستار به ترکیه به خوبی آشنا گردد.
همینطور خوب است بدانید که حضور در ترکیه باعث می شود که تسلط شما به زبان ترکی که یکی از مهم ترین شرایط مهاجرتی محسوب می شود، تقویت گردد و شانس شما برای اشتغال پرستاران در کشور ترکیه افزایش می یابد.
علاوه بر تمامی مزایای گفته شده برای دریافت پاسپورت ترکیه برای پرستاران می توان این مورد هم اضافه کرد که در سالهای آخر تحصیل در ترکیه، دانشگاه اطلاعیه هایی با عنوان موقعیت های شغلی مرتبط با رشته پرستاری، به پرستاران ارائه می دهند تا به آسانی بتوانند در این کشور یک موقعیت شغلی مرتبط با رشته پرستاری پیدا کنند و به آن مشغول شوند.
مهاجرت پرستاران به ترکیه از راه ارائه دادن مجوز کار
یکی دیگر از شیوه های پیدا کردن کار در ترکیه برای پرستاران، این است که شما مجوز کار یا ویزای کاری ترکیه برخوردار باشید. این شیوه مناسب افرادی می باشد که در ترکیه به تحصیل نپرداخته اند.
در این راه اولین کاری که شما باید انجام دهید این است که موقعیت های شغلی را پیدا کرده و بعد رزومه کاری خود را به سازمان مربوطه ارسال نمایید.
سپس روند کار به این صورت است که یک کارفرما رزومه شما را خوانده و مورد بررسی قرار داده و به شما پیشنهاد نامه کاری می دهد. شما قادر خواهید با برخورداری از پیشنهاد نامه کاری که از طرف کارفرما برای شما ارسال شده، به سفارت خانه ترکیه مراجعه کرده و بقیه پروسه مربوط به مهاجرت کاری پرستاران به ترکیه را کامل نمایید.
البته برای دریافت پاسپورت ترکیه برای پرستاران لازم است که در یکسری آزمونهای مختلف شرکت کرده و به دولت ترکیه ثابت کنید که در تخصص خود یعنی پرستاری، از تسلط و خبرگی کافی برخوردار می باشید. یکی از مهمرین مدارکی است که برای ویزای کاری ترکیه به آن نیاز دارید، می توان به در دست داشتن نمره قبولی این آزمونها اشاره کرد.
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا کاری ترکیه
در هنگام اقدام برای اخذ مجوز کار یا ویزای کاری ترکیه پرستاران باید توجه داشته باشند که از قبل یکسری مدارک را آماده کنند. در جمع آوری این مدارک بایستی نهایت دقت و درستی به خرج داده شود و در زمان تعیین شده به سفارت ترکیه ارسال شود.
همینطور علاوه بر معادل سازی مدارک، بایستی ترجمه هم شوند. بجز مدارکی که نشان دهنده قبول شدن شما در آزمونهای مختلف لازم است، جمع کردن مابقی مدارک کار بسیار سخت و دشواری نخواهد بود.
از مهمترین این مدارک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نشان دادن مدرک درخواست ویزای کار در ترکیه
- نشان دادن پیشنهاد نامه کاری از سمت کارفرما
- پرداخت هزینههای مرتبط به اخذ ویزای کار ترکیه
- نشان دادن گواهینامه نداشتن سابقه و سو پیشینه
- نشان دادن مدرک زبان معتبر
- نشان دادن مدارک هویتی همچون شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی آنها
- نشان دادن پاسپورت معتبر و کپی آن
- ارائه مدارک تحصیلی به همراه ترجمه آنها
- ارائه عکس پرسنلی
پروسه اخذ ویزای کار ترکیه به طور معمول ممکن است 2 ماه طول بکشد. البته توصیه می شود که جهت اطمینان، از سه ماه زودتر نسبت به دریافت ویزا اقدام کنید.
در نظر داشته باشید ویزایی که به شما تعلق می گیردف از نوع ویزای موقت بوده و لازم است که در زمان های مشخصی نسبت به تمدید آن اقدام نمایید.
از شما عزیزان که تا پایان محتوا دریافت پاسپورت ترکیه برای پرستاران با موسسه مهاجرتی ترامند با ما همراه بودید، متشکریم.