معرفی جدیدترین روش های مهاجرت به ترکیه در سال 2022

در این محتوا روش های مهاجرت به ترکیه و اخذ اقامت و تابعیت ترکیه مورد ارزیابی و تحلیل قرار می دهیم. سوالاتی که احتمال دارد ذهن متقاضیان مهاجرت به ترکیه را درگیر کند این است که شرایط مهاجرت به ترکیه چیست؟ چگونه به ترکیه مهاجرت کنیم؟ برای اخذ اقامت ترکیه چقدر سرمایه لازم است؟ شرایط اخذ اقامت و تابعیت ترکیه چیست؟
در این محتوا سعی کردیم به تمامی این سوالات و سایر جنبه های اصلی اخذ اقامت ترکیه پاسخ دهیم. یکی از نکات مهم قبل از مهاجرت، بررسی شرایط نظام اقتصادی و سیاسی، تحلیل نظام آموزشی و شرایط کاری کشور مقصد است.
به همین منظور وب سایت ترامند با بهره گیری از مشاوران متخصص آماده ارائه قوانین مهاجرتی مطابق با آخرین به روز رسانی ها به متقاضیان مهاجرت به ترکیه می باشد.
مهمترین روش های مهاجرت به ترکیه
مهاجرت به ترکیه از طریق کار
یکی از بهترین راه های اخذ اقامت ترکیه، کار در این کشور است. متقاضیان مهاجرت کاری به ترکیه ابتدا باید بدانند که از آنجایی که زبان رسمی مردم ترکیه ترکی استانبولی است، تسلط به زبان ترکی استانبولی یکی از پیش نیازهای اصلی استخدام کارفرمایان ترک می باشد.
تمامی افراد جویای کار در ترکیه نیاز به دریافت مجوز کار از وزارت کار و رفاه اجتماعی دارند. البته قابل ذکر است که در مرحله اول متقاضی باید مراحل کاریابی و مصاحبه را با مراجعه به TURKISH EMBASSY IN TEHRAN با موفقیت پشت سر گذاشته و با کارفرمای ترکیه ای به توافق رسیده باشد.
همزمان با دریافت مجوز کار، مدارک باید توسط کارفرما به اداره کار ارائه شود. در این حالت ابتدا به فرد اجازه اقامت یک ساله داده می شود که در صورت تمدید قرارداد کار توسط کارفرما این مجوز تمدید می شود.
تمامی دانشجویانی که در حال تحصیل هستند تنها با ارائه مجوز کار مجاز به کار پاره وقت در این کشور هستند. و کارکردن و پیداکردن شغل یکی از روش های مهاجرت به ترکیه است که طرفداران زیادی دارد. به همین دلیل به دانشجویان مقطع کارشناسی در ترکیه مجوز کار داده نمی شود و فقط دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا حق کار پاره وقت را دارند.
نکته مهم دیگر برای جویندگان کار در ترکیه بررسی شرایط ویزای همراه است. پس از یک سال کار و پرداخت بیمه و مالیات به دولت ترکیه، متقاضی می تواند برای همراهان خود از جمله همسر و فرزندان زیر 18 سال درخواست ویزا کند.
به طور کلی در حال حاضر کشورهای برتر اروپایی مانند آلمان و اتریش بهترین گزینه ها را برای مهاجرت کاری نسبت به ترکیه دارند، بنابراین توصیه می شود ویزای کاری این کشورها را با توجه به رزومه کاری و تحصیلی خود بررسی کنید.
مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل
یکی از روش های مهاجرت به ترکیه تحصیل در ترکیه است که از سطح مدرسه شروع می شود و تا مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا ادامه می یابد. تحصیل در مدارس ترکیه به زبان ترکی استانبولی است.
سن مدرسه در مدارس ترکیه از سن 7 سالگی شروع می شود و تا 18 سالگی ادامه می یابد، تحصیل در تمامی مدارس دولتی ترکیه رایگان است. امکان تحصیل در دانشگاه های ترکیه به زبان ترکی و انگلیسی وجود دارد.
کسانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های دولتی این کشور را دارند باید به زبان ترکی تحصیل کنند اما در دانشگاه های خصوصی امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز وجود دارد.
مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری
سرمایه گذاری در ترکیه یکی از راه های مهاجرت از ایران به ترکیه است. سیاست های ترکیه برای جذب سرمایه گذاران خارجی طراحی شده است.
سرمایه گذاران علاوه بر اخذ مجوز اقامت در این کشور می توانند به سود قابل توجهی نیز دست یابند. یکی از راه های مهاجرت به ترکیه سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت می باشد.
در این روش متقاضی ملزم به پرداخت 5 پرسنل ترک، بیمه و مالیات به دولت می باشد. به این ترتیب فرد پس از 5 سال می تواند اقامت دائم ترکیه را دریافت کند.
مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج
مهاجرت به استانبول یا ترکیه و اخذ اقامت و تابعیت این کشور از طریق ازدواج دارای قوانینی مشابه سایر کشورها می باشد. یکی از بهترین روش های مهاجرت به ترکیه ازدواج کردن با تبعه ترکیه است .بنابراین فرد برای دریافت اقامت دائم پس از ازدواج همسرش باید دارای اقامت دائم یا پاسپورت ترکیه باشد.
اقامتی که در ابتدا اعطا می شود 3 تا 5 سال است و در صورت ادامه ازدواج منجر به اقامت دائم می شود. نکته مهم در مورد اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج این است که طرفین باید ثابت کنند که ازدواج آنها واقعی است و هدف آنها از ازدواج اخذ اقامت نیست بلکه ازدواج بر اساس علاقه و تفاهم است.
ازدواج رسمی با هدف اخذ اقامت ترکیه جرم محسوب می شود و می تواند برای هر دو طرف جریمه های مالی یا حبس در پی داشته باشد.
مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی
پناهنده به فردی گفته می شود که به دلیل مسائل سیاسی، مذهبی، عقیدتی، عضویت در گروه های خاص و جنگ و مانند آن، در امان نبوده و در کشوری که در آن زندگی می کند مورد شکنجه قرار می گیرد.
کشورهای عضو کنوانسیون ژنو برای ایمن و محافظت به دنبال پناهندگی هستند. ترکیه یکی از طرفین کنوانسیون 1951 ژنو است که مفاد آن را با محدودیت های جغرافیایی پذیرفته است. این کشور فقط از پناهندگان کشورهای عضو شورای اروپا به طور کامل حمایت می کند.
پرخطر ترین روش های مهاجرت به ترکیه می تواند مهاجرت از طریق پناهندگی باشد. کسانی که درخواست پناهندگی در استانبول یا ترکیه را انتخاب می کنند باید بدانند که دولت ترکیه وظیفه دارد از سایر پناهجویان حمایت موقت کند و پس از مدتی به کشور دیگری منتقل می شوند.
به این ترتیب قاچاقچیان انسان به روش های کاملا ناامن مردم را جابجا می کنند که در این راه بسیاری از پناهجویان جان خود را از دست می دهند.
از سوی دیگر به دلیل پایین بودن جایگاه اجتماعی پناهجویان در این کشور، میزان خودکشی در میان پناهجویان به دلیل آسیب های اجتماعی قابل توجه است.
مهاجرت به ترکیه و اخذ تابعیت ترکیه
مهاجرت به ترکیه با هدف اخذ تابعیت برای افرادی که والدین آنها شهروند ترکیه نیستند از طریق کار و سرمایه گذاری امکان پذیر است. همانطور که در قوانین سایر کشورها دیده ایم، اقامت تحصیلی هرگز منجر به اقامت دائم و تابعیت نمی شود.
برای اخذ تابعیت از دولت یک کشور، افراد باید در مدت معینی به دولت کشور مورد نظر بیمه و مالیات پرداخت کنند، با فرهنگ کشور تلفیق شوند و به زبان آن کاملا مسلط شوند.
تاریخ، و آداب و رسوم به این ترتیب دیگر نیازی به تمدید ویزا، اقامت و مجوز کار نخواهید داشت و با توجه به اینکه دولت ترکیه تابعیت دوگانه را می پذیرد، نیازی به لغو تابعیت قبلی خود نخواهید داشت. به طور کلی برای اخذ تابعیت ترکیه باید حداقل 6 ماه در هر سال به مدت 5 سال در ترکیه زندگی کرده باشید.
اگر با یک شهروند ترکیه ازدواج کرده باشید یا در ترکیه متولد شده باشید، این مدت به 3 سال کاهش می یابد. سه راه برای درخواست پاسپورت ترکیه از طریق سرمایه گذاری وجود دارد. خرید ملک به ارزش حداقل 400000 دلار که منجر به اخذ پاسپورت بین 3 تا 6 ماه می شود.
از شما عزیزان که تا پایان محتوا روش های مهاجرت به ترکیه در سایت ترامند با ما همراه بودید، متشکریم.