آشنایی با ثبت شرکت در ترکیه و مراحل آن

6 اردیبهشت 1399
0 دیدگاه
آشنایی با ثبت شرکت در ترکیه و مراحل آن

 

شرایط ثبت شرکت در ترکیه چگونه است؟

سرمایه‌گذاری همیشه یک کار ریسک دار و مهمی بوده است، حال اگر حرف از ثبت شرکت در یک کشور دیگر مطرح شود قطعاً شایسته است که با دقت، تمامی موارد و هزینه‌ها را بررسی کنیم و بعد دست به تصمیم‌گیری بزنیم؛ شما می‌توانید بامطالعه این نوشته به یک جمع‌بندی در این زمینه برسید و بهترین تصمیم خود را بگیرید.

سرمایه گذاری در ترکیه

وب سایت ترامند ، انجام امور مهاجرتی ترکیه

اقتصاد ترکیه

قبل از سرمایه‌گذاری در یک حوزه و منطقه باید شرایط اقتصادی آن را خوب بررسی کنیم.

اقتصاد ترکیه ترکیبی از صنایع بومی و صنعتی است که هرروز به وسعت این حوزه‌ها افزوده می‌شود، جالب است بدانید که سازمان اطلاعاتی آمریکا، ترکیه را جزو کشورهای توسعه‌یافته دسته‌بندی کرده است و در آخرین رتبه‌بندی‌ها ترکیه جزو 20 کشور برتر صنعتی شناخته شده است.کشاورزی، صنایع گوناگون، ارتباطات، ساخت‌وساز، گردشگری و خدمات مالی و بانکی از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت اقتصادی است که ترکیه در این سال‌ها موفق به کسب نتایج خوبی در آن‌ها شده است. البته نباید تحولات کنونی اقتصاد ترکیه را نادیده گرفت، که باعث شده است ارزش لیر ترکیه نسبت به دلار آمریکا افت داشته باشد اما می‌توان از این بابت آسوده‌خاطر بود زیرا که دولت این کشور برنامه‌ای دقیق و عملی برای رفع این مشکل دارد که می‌شود به آسان‌تر کردن قوانین سرمایه‌گذاری در این کشور اشاره کرد.

چرا ثبت شرکت در ترکیه انجام بدهیم ؟

این سؤال برای ما ایرانیان می‌تواند جواب‌های متفاوت‌تری نسبت به باقی افراد داشته باشد. ترکیه کشوری است که در این سال‌ها رشد فوق‌العاده‌ای در زمینه‌های اقتصادی داشته است و می‌شود با اطمینان از ثبات سیاسی – اقتصادی این کشور دست به سرمایه‌گذاری در این کشور زد. در این کشور قوانین ثبت شرکت، شبیه قوانین ثبت شرکت در جمهوری اسلامی ایران است اما با چند اختلاف جزئی، همچنین برای ثبت شرکت در ترکیه شما احتیاج به داشتن اقامت این کشور ندارید.( البته با ثبت شرکت به شما اقامت یک‌ساله اعطا می‌شود و بعد از پنج سال تمدید کردن این اقامت، به شما اقامت دائم داده می‌دهند )

 

مراحل ثبت شرکت در ترکیه

  • مشخص کردن محل شرکت
  • تنظیم اساسنامه شرکت
  • دریافت فرم‌های ثبت شرکت در ترکیه
  • گرفتن شماره مالیاتی از اداره دارایی ترکیه
  • گرفتن تأییدیه اساسنامه شرکت از دفترخانه رسمی ترکیه
  • ثبت شرکت در اتاق بازرگانی ترکیه
  • چاپ روزنامه رسمی
  • گرفتن تأییدیه وکالت‌نامه و نمونه امضا از دفترخانه رسمی ترکیه
  • تنظیم فرم اداره دارایی ترکیه
  • مراجعه به اداره دارایی ترکیه و تحویل فرم مرحله قبل برای بررسی و تائید این فرم و آدرس دفتر شرکت توسط این اداره
  • بازرسان اداره دارایی به آدرس شما مراجعه می‌کنند برای تائید آدرس
  • گرفتن شماره مالیاتی شرکت بعد از تائید و بررسی نهایی
  • گرفتن کارت بازرگانی
  • تصدیق دفاتر حسابداری
  • افتتاح حساب بانکی برای شرکت
  • معرفی کردن یک مشاور مالی رسمی
  • تمامی مراحل بالا برای ثبت شرکت در ترکیه  فقط در 5 روز کاری انجام می‌شود.
  • مدارک موردنیاز برای ثبت شرکت در ترکیه
  • اصل پاسپورت هر یک از شرکا ( بااعتبار بیشتر از 6 ماه )
  • دو قطعه عکس 4 * 3 ( رنگی با زمینه روشن )
  • چند نام انتخابی مناسب برای شرکت
  • زمینه فعالیت شرکت در ترکیه ( اساسنامه )
  • تعیین درصد سهام هر یک از شرکای شرکت
  • تعیین مدیر شرکت ( یا هر دو شریک )
  • انواع ثبت شرکت در ترکیه

همچون قوانین جمهوری اسلامی ایران، ترکیه هم دارای چند نوع شرکت است که در ادامه به توضیح هر یک می‌پردازیم :

شرکت با مسئولیت محدود :

این نوع شرکت باید با حداقل یک نفر و حداکثر با 55 نفر ، ثبت و تأسیس شود؛ هزینه موردنیاز برای ثبت و تأسیس شرکت با مسئولیت محدود 2100 دلار آمریکا است ( که دو حساب ارزی، یکی به نام شرکت و یکی به نام مدیر شرکت، افتتاح می‌شود ) و طبق قوانین سهم هر سهامدار از سود و زیان شرکت بسته به میزان سهم این فرد حقیقی و یا حقوقی دارد و در صورت ورشکستگی شرکت، طلبکار تنها می‌تواند به‌اندازه سهام شرکت مطالبه کند و نه بیشتر از آن. مدیران این نوع شرکت می‌توانند از شهروندان ترکیه، اتباع خارجی و حتی طبق اساسنامه شرکت از کسانی به‌غیراز سهامداران شرکت باشند

شرکت سهامی :

ما در ترکیه دو نوع شرکت سهامی داریم، شرکت‌هایی که کمتر از 250 نفر سرمایه‌گذار دارد که شرکت سهامی خاص نامیده می‌شود و هزینه تأسیس و ثبت،حدود 2800 دلار آمریکا می‌شود همچنین شرکت‌هایی که بیشتر از 250 نفر سرمایه‌گذار دارند و شرکت سهامی عام نام می‌گیرند. سهم‌ها در شرکت‌های سهامی به یک اندازه مساوی هستند که البته هر سهامداری می‌تواند به‌اندازه‌ای که می‌تواند سهم بخرد، میزان سود و زیان هر سهامدار هم‌بسته به میزان همین سهم‌ها محاسبه می‌شود و طبق قانون کشور ترکیه باید در مجمع عمومی‌ای که برای این شرکت برگزار می‌شود، نمایندگانی از وزارت بازرگانی حضورداشته باشند.

شرکت مختلط :

در این نوع شرکت‌ها تنها یک نفر یا چند نفر از سهامداران ( به‌جز اشخاص حقیقی ) متحمل بدهی‌ها و قروض شرکت می‌باشند و باقی سهامداران فقط به میزان سرمایه اولیه خود مسئول هستند.

شرکت تضامنی :

نکته مهم و حائز اهمیت در مورد این نوع از شرکت وجود دارد و آن، این است که در صورت وجود بدهی و قروض برای این شرکت هرکدام از شرکا مسئول و موظف به پرداخت آن‌ها هستند حتی اگر میزان این بدهی‌ها بیشتر از کل سرمایه و ارزش شرکت باشند.

مؤسسات مالی ( صرافی ) :

این نوع از بنگاه اقتصادی، یک شرکت سهامی محسوب می‌شود با این تفاوت که برای ثبت و تأسیس آن باید از مراجع ذی‌ربط مجوزهای لازم را اخذ کرد، ثبت این نوع از شرکت‌ها سختی و پیچیدگی‌هایی دارد که لازم می‌شود حتماً شما با یک وکیل باتجربه و خبره در این زمنیه صحبت کنید.

 

شرکت در مناطق آزاد ترکیه :

در ابتدا باید گفت این نوع از شرکت مخصوص کسانی است که کالایی تولید می‌کنند، در واقع یک فعالیت صنعتی حساب می‌شود که شما می‌توانید در مناطقی که به شما معرفی می‌شوند، با قیمتی مناسب اقدام به خرید زمین کنید و با تسهیلاتی مناسب و ارزنده از طرف دولت ترکیه، دست به ساخت سوله‌ای در آن منطقه بزنید. جالب است بدانید که کشور ترکیه برای استخدام کارمند و کارگر در این زمینه به شما تسهیلاتی استثنایی از جمله بیمه و معافیت‌های مالیاتی اعطا می‌کند.

مزایای ثبت شرکت در ترکیه

  • انجام امور تجاری و بازرگانی بدون محدودیتی که برای افراد حقیقی و حقوقی ایرانی موجود است
  • کار و سرمایه‌گذاری در بستری که زمنیه رشد و کسب موفقیت‌های بین الملی وجود دارد
  • مالیات در کشور ترکیه نسبت به کشورهای اروپایی و آمریکایی بسیار ناچیزتر است
  • کم بودن هزینه‌های ابتدای کار
  • وجود تسهیلات ویژه برای شرکت‌های خارجی در ترکیه
  • نسبت به کشورهای دیگر اروپایی هزینه‌های کمتری برای زندگی می‌پردازید
  • اقامت یک‌ساله ترکیه کسب می‌کنید و بعد از 5 سال اقامت دائم می‌گیرید
  • پس از ثبت شرکت می‌توانید حساب بانکی داشته باشید و Credit Card  و Debit Card بگرید
  • شما در کشوری سرمایه‌گذاری کردید که فاصله چندانی با ایران ندارد

 

گاهی وقت‌ها تمرکز شما روی مواردی است که باید انجام دهید تا یک ثبت شرکت موفق در ترکیه داشته باشید، اما ما به شما توصیه می‌کنیم بیشتر حواستان را روی کارهایی جمع کنید که نباید انجام دهید، بنابراین در این نوشته ما می‌پردازیم به 5 کاری که کارآفرین موفق در ترکیه هیچ‌وقت آن‌ها را انجام نخواهند داد.

این کاملاً درست است که کارآفرینان موفق دست ‌به ‌کارهای زیادی می‌زنند تا ثبت شرکت موفق در ترکیه داشته باشند، اما چیزی که در مرحله اول آن‌ها از باقی فعالان اقتصادی متمایز می‌کند کارهایی است که انجام نمی‌دهند تا یک تجارت موفق در ترکیه را به سرانجام برسانند.

کارآفرینان موفق در ترکیه به منفی‌بافی‌ها گوش نمی‌دهند

هنگامی که این کارآفرینان به یک ایده و روش جدید می‌رسند، به نظرات منفی گوش نمی‌کنند.

آن‌ها روی سخنان مثبت و پرشور تمرکز می‌کنند؛ وقتی شما به نظرات منفی فکر می‌کنید به الگوی های ذهنی منفی می‌رسید و هنگامی که این اتفاق می‌افتد، شما فکر خواهید کرد

که توانایی خلق ایده‌های جدید و استراتژی خارج از جعبه دیدن را ندارید.

 

کارآفرینان موفق در ترکیه یک اشتباه را هرگز دوبار تکرار نمی‌کنند

کارآفرینان موفق دلیلی نمی‌بینند که یک روند یکسان را مدام امتحان کنند! زمانی که پی می‌برند یک راه‌حلی درست کار نمی‌کند، این مسئله را می‌پذیرند و راه جدید را پیش می‌گیرند. برای ثبت شرکت موفق در ترکیه حتماً باید در نظر داشته باشید که خیلی فرصت این را ندارید که یک اشتباه را چند بار مرتکب بشوید.

این کارآفرینان موفق از بهانه‌گیری اجتناب می‌کنند و خوب می‌دانند باید مسئله را رها کنند و به حرکت رو به جلو ادامه بدهند؛ با این حال هیچ‌وقت خطاهای خود را فراموش نمی‌کنند و در موقعیتی مشابه دست به تکرار آن‌ها نمی‌زنند.

 

آشنایی با انواع روش های اقامت در کشور ترکیه

 

کارآفرینان موفق در ترکیه به دنبال به دست آوردن کمال‌گرایی نیستند

مردم واقع بین هیچ‌وقت به دنبال کمال‌گرایی نمی‌روند زیرا که خوب می‌دانند که آن‌ها واقعی نیستند.

شرایط ثبت شرکت موفق در ترکیه مهیا است اما باید بدانیم در این مسیر مشکلاتی و محدودیت‌هایی است پس با قبول کردن آن‌ها، خیلی راحت‌تر می‌توانید مدیریتشان کنید. کارآفرینان موفق خوب می‌دانند وقتی آن‌ها بهترینشان را انجام می‌دهند، این حتی بیشتر از کافی است.

 

کارآفرینان موفق در ترکیه موفقیت خود را مستقل از دیگران تعریف می‌کنند

وقتی به کارآفرینان موفق در ترکیه نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم که زمانی که به موفقیت دست پیدا می‌کنند اصلاً زمان خود را صرف این نخواهند کرد که دیگران چه تصوری در مورد موفقیتشان دارند! ثبت شرکت موفق در ترکیه کاری ست ممکن و شدنی اما نباید فراموش کنید که توجه خود را از حواشی و اخباری که این روزها زیاد شایع می‌شود دور کنید و فقط بر روی اهداف خود تمرکز کنید.

راه موفقیت به کارآفرینان موفق یاد داده است که به خواسته‌های مردم نه بگویند و فقط برای بالا بردن احتمال رسیدن به اهداف خود تمرکز کنند.

 

تسلیم نشدن به مشکلات

کارآفرینان موفق در ترکیه یاد گرفته‌اند که به شکلی متفاوت از دیگران با مشکلاتشان روبه‌رو شوند.

آن‌ها متوجه شدند که چگونه مشکلات خود را مدیریت کنند و با آرامش و ذهنی مثبت به حل آن‌ها دست بزنند، با توجه به شرکت‌های موفق در ترکیه که بالای ده سال سابقه رشد و شکوفایی دارند، آن‌ها  همیشه به شکلی پویا و مثبت به جنگ مشکلاتشان می‌روند. به یاد داشتن این مسئله در ثبت شرکت موفق در ترکیه خیلی حائز اهمیت است.

 

اولین قدم برای ثبت شرکت موفق در ترکیه را بردارید

متوجه شدید که موفقیت فقط کارهایی نیست که انجام می‌دهید بلکه اجتناب از یکسری اصول هم است، بنابراین در اولین مرحله ما آماده راهنمایی و مشاوره شما در جهت ثبت شرکت موفق در ترکیه هستیم، ما با داشتن سابقه‌ای طولانی و موفق در زمینه ثبت شرکت در ترکیه می‌توانیم شما را با راه‌ها و موانع پیشروی‌تان آشنا کنیم. پس همین الان با ما تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان و تخصصی ما بهره‌مند شوید.

 

ارسال دیدگاه